Konference hos AXELGAARD

Kursusejendomme med overnatning

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Op til 50 personer
✓ Workation
✓ Mere end mødelokaler
✓  Service og forplejning

Konference i Vestjylland

Skab en uforglemmelig konference i Vestjylland i unikke rammer.
Hos AXELGAARD, har vi skabt et original koncept for konferencer og overnatninger, der er perfekt til et afslappende og inspirerende ophold væk fra hverdagens travlhed. Det er vores mål at give jer en skræddersyet oplevelse, der passer til jeres ønsker og behov. Vi har et bredt udvalg af unikke ejendomme på Vestkysten, der er skræddersyet til konferencer.
Det unikke ved vores konferencer er, at I har hele stedet for jer selv. Det betyder, at I har al den plads og frihed, I har brug for til at fokusere og skabe resultater. Vi kan også tilbyde delvis eller fuld forplejning, så I kan fokusere fuldt ud på konferencen og lad os tage os af resten. Maden serveres i samarbejde med lokale leverandører, der benytter sig af områdets råvarer.
Trænger I til et afbræk fra møder og lange arbejdstimer? Hos AXELGAARD kan I tage på en gratis golfudflugt til Outrup Golfbane, der ligger tæt på vores ejendomme. Det er den perfekte måde at slappe af og nyde frisk luft, mens I udfordrer hinanden i en sjov og udfordrende sport. Hvis I vil ryste medarbejderne endnu mere sammen, kan vi også tilbyde teambuilding-aktiviteter. Vores teambuilding-aktiviteter er sjove, spændende og skaber en følelse af fællesskab, der varer længe efter konferencen er slut.
Ring i dag på tlf. +45 7652 2010 og hør nærmere.
Book jeres næste konference
Book virksomhedens næste ophold ved Vesterhavet. Find de perfekte rammer til konferencer ved den jyske vestkyst.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.